Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2006

Can't Stop Praising !

SING IT LOUD !!!! I'M PRAISING YOUR NAME, LORD !!!! Can't Stop Praising Words and Music by Tulele Faletolu and Marty Sampson Try to find the words To express the way you are But the beauty of the lord Cannot be described in just one lifetime Look at the sun over the seas Look at your grace that covers me Now I know Yes I know Now I know I know your love has saved me In the morning I can't stop praising your name In the evening I can't stop praising your name In the morning I can't stop praising your name In the evening I can't stop And I want you to know Yes I want you to know Oh yes I Lord you're so amazing Every word you say is true Better than the finest treausre So glad that I found you You held me close When I was down Your world has turned my world around Now I know Yes I know Now I know I know how much I love you Hallelujah We praise your name We praise your name

Kisah 2 Orang Kesatria

"Siapakah kamu, sehingga kamu menghakimi hamba orang lain? Entahkah ia berdiri, entahkah ia jatuh, itu adalah urusan tuannya sendiri. Tetapi ia akan tetap berdiri, karena Tuhan berkuasa menjaga dia terus berdiri." (Roma 14:4) Ada sebuah cerita tentang dua orang kesatria karangan aku sendiri. Mereka pada masa muda mereka sudah terpanggil untuk berlatih menjadi benar-benar seorang kesatria yang sejati. Setiap hari mereka melatih badan mereka supaya kuat, berlari dengan cepat, memukul dengan kuat, dan mengeluarkan suara keras supaya orang gentar melihatnya. 2 kesatria ini tidak saling mengenal, walaupun sebenarnya rumah tinggal mereka tidaklah jauh. Setiap hari mereka berlatih sendiri-sendiri di depan halaman. Karena sanking tingginya pagar rumah mereka, mereka tidak bisa melihat ke seberang rumah mereka. Dua-duanya semakin hari semakin kuat dan tangguh, dan hampir tak terkalahkan. Mereka begitu yakin bahwa mereka sudah mampu untuk membela rakyat mereka ketika nanti ada se

Reuben Morgan - wanna be like

Reuben Morgan concert yesterday opened by performances from trueworshippers. They were rocks the audiences. All the songs are makes my heart shaking and my feet cannot stand still :) Maybe i just skip the Jonathan Prawira session, cause i think everybody is began to tired at that time. No, not because the performance! But, all the audiences were exchausted after TW, and they were waiting for Reuben. And then, "the show" begin. Reuben and his folks begin to shaking the istora with song "Hallelujah (hear our praises)". And from that to end, all the songs are great!!! Really really great (except the projector man forgot to display the lyrics on the screen, so everybody just saying "hemm...hemm....hem..." hehehe). One thing i got (from plenty things showed to me), are the moment they were not playing the songs. You see what i mean? Just playing the music, making drum beats, guitars that creating atmosphere (hm, such a heaven atmosphere i think), and the

Turn the music on !!!

Sounds funny or not, tapi lately aku jarang banget denger musik. Tersadar lagi kemaren pas latihan band untuk BKSO yang bentar lagi, bahwa aku sama sekali belum pernah denger lagunya (jadi ngulik lagunya berdasarkan perkiraan aja...). So foolish! But then i realize...kalau aku tinggalkan musik, berarti aku telah meninggalkan suatu kebiasaan yang akan aku lakukan nanti di surga which is untuk 'selamanya'. Berawal dari beli gitar listrik lagi (hiks, uang tabungan abis euy) aku jadi mikir kalo sayang banget aku ga optimalin apa yang udah aku punya saat ini. Again, reminds me for MAXIMAZING YOUR CAPACITIES. So...what i do?updating new songs, buying new cd's...ALRIGHT !!! That simple? Yeah, that simple! Lets turn the music on !!! Let Your Spirit keep firing up my heart !!!! *** SAFE IN A CRAZY WORLD (by Corrinne May) I try to smile my tears away, I try to keep my cool. Oh but one more door gets in my way I feel like such a fool Trampled and bitter, My heart just wa

Being Humble

Don't know what to say Thinking about my self and what other person might seez on me I guess they're wrong But maybe they're right I'm not the only person that seez me I'm only my self, not others So, i'm lacking of being humble Getting the positive one? Or hitting my self with the negative one? Am i that arogant? Am i that foolish not to admit it? Who am i, who are you... Let time remain To seez all things with honesly