Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2005

new office gitu lo..

Hari pertama di kantor baru...grogi pasti ada. Tapi gw berusaha (sok) cool. As ussual, IT tuh selalu deh berurusan langsung dengan owner ato manager. Maybe gara2 costnya gede kali ya...hahaha :) Yang pasti pagi ini gw kedua kalinya bangun jam 5 pagi, berangkat dari rumah dan nyampe stasiun jam 6 pagi. Kemudian beli tiket kereta ekspress pakuan menuju jakarta, dan duduk di gerbong enam (hehehe, padahal yang hari ini tuh ga dapet tempat duduk harusnya, tapi gw nekad duduk aja..in case ada yang nyodorin tiket dengan nomor tempat duduk yang gw tempati...ya gw terpaksa ngampar di bawah...). Sampe di kota jam 7.15. Hm, ternyata terbukti bahwa kemacetan itu memberikan dampak yang sangat buruk secara psikologis. Hehehe, dan waktu naek kereta pakuan...berasa banget hari tanpa macet itu nikmat bowww... (so what gitu loow). Sampe kantor jam 8 kurang 15. As usual, absen. Hehehe, kali ini bukan absen sidik jari seperti biasanya, tapi masih absen amano. Hm...mungkin suatu saat gw bakal bikin tuh me

Hands to heaven (dedicated to all of my friend at InnoGRAPH)

As I watch you move Across the moonlit room There's so much tenderness in your loving Tomorrow I must leave The dawn knows no reprieve God, give me strength when I am leaving So raise your hands to heaven and pray That we'll be back together someday Tonight I need your sweet caress Hold me in the darkness Tonight you calm my restlessness You relieve my sadness As we move to embrace Tears run down your face I whisper words of love so softly I can't believe this pain It's driving me insane Without your touch, life will be lonely So raise your hands to heaven and pray That we'll be back together someday Tonight I need your sweet caress Hold me in the darkness Tonight you calm my restlessness You relieve my sadness Morning has come another day I must pack my bags and say goodbye, goodbye Tonight I need your sweet caress Hold me in the darkness Tonight you calm my restlessness You relieve my sadness
Innograph banget... 
Let face the new world...my friend...wish me luck ! 
Gw bakal bawa kemana-mana tuh X-Banner :) 
Smile...an everlasting smile... 
I'll never forget this moments, friends... 

Saat-saat terakhir

Waktu bangun hari ini... Aku teringat peristiwa tadi malam. Farewell party yang sangat berkesan dan mendalam. Sahabat-sahabat dari InnoGRAPH yang hadir sungguh menorehkan kenangan yang manis yang tidak pernah tergantikan oleh apapun juga. Kata-kata mereka tentang aku, dan kesanku tentang mereka...satu katapun tidak akan pernah lepas dari ingatan ini. Langsung kulihat x-banner yang penuh tanda-tangan itu. Tadi malem nangis bombay gara-gara tuh benda, tapi mungkin untuk hari-hari kedepan itu akan memberi kekuatan :) Walau bangun agak siang, aku tak ingin buru-buru hari ini. Aku ingin menikmati setiap detiknya, tak ingin ada yang terlewatkan. Aku mandi, nyetrika baju, bersiap, dan berangkat tanpa sarapan. Orang rumah banyak yang bertanya, "Hari ini masih ngantor? Innograph? ". Aku jawab tentu saja. Ya, hari ini hari terakhir... Naik angkot ke arah terminal, biasanya aku lalui dengan buru-buru dan ingin cepat sampai. Tapi kali ini, aku ingin tersenyum menikmati perjalanan.

Jasadku telah kau rasakan (sambungan dari "Senja telah datang...")

Padahal aku pun bertanya tanpa asa Karena ku tahu walaupun dirimu kembali, hatiku bukan lagi untukmu Sayang sekali... Namun, lihatlah hari kembali senja Senja berarti gelap Gelap berarti mataku tertutup Biarlah dirimu tetap menjadi semu Sampai semua yang terlihat bukan dirimu lagi bukan juga rohmu lagi Sisakan aku satu potong pizza agar aku aku tidak mati kelaparan tapi agar aku tetap hidup dan mati ketika bertempur dengan serigala liar Pergilah... Walau bibir itu kadang tergigit Pergilah... Relakan aku tewas bersama serigala liar Sehingga aku tidak perlu bertanya lagi untuk suatu kesempatan untuk suatu asa Karena jasadku telah kau rasakan...

Free !!!

i like this songs very much specially i dedicated to Pansy... girl, belive me...you are an eagle :) would you believe me if i said... that we are the ones who can make the chang in the world today... would you believe me if i said... that all of your dreams in your heart can come true... today... would you believe me if i said... that life could be all that you want it to be... today... and if i had wings i would fly 'cause all that i need, You are and if the world caved in around me to You i'd still hold on cause You're all that i believe and the one that created me JESUS.. because of You.. i'm free would you believe me if i said... that God can make miracles happen today would you believe me if i said... that you dont need to wait for the answers before..you step out in faith.. would you believe me if i said that nothing is ever IMPOSSIBLE.. for God.. just live your life.. with God inside you wont regret one moment of it and give all t

The Journey Must Go On...

Here I am - this is me There's no where else on earth I'd rather be Here I am - it's just me and you Tonight we make our dreams come true It's a new world - it's a new start It's alive with the beating of - young hearts It's a new day - it 's a new plan I've been waiting for you Here I am Here we are - we've just begun And after all this time - our time has come here we are - still goin' strong Right here in the place where we belong It's a new world - it's a new start It's alive with the beating of - young hearts It's a new day - it 's a new plan I've been waiting for you Here I am Here I am Here I am Waiting for youHere I am - this is me There's no where else on earth I'd rather be Here I am - just me and you Tonight we make our dreams come true It's a new world - it's a new start It's alive with the beating of - young hearts It's a new day - it 's a new plan I've been waiting for you

Happy Birthday, Mom :)

L o v e you make me alive you touch my senses you make me crying hard L o v e but then my eyes can see and i can move my arms for the first time L o v e when i asked something i'll cry harder so you can know i need you L o v e with gentle wishper you always say 'good nite' and sing me a beautiful songs L o v e always want the best for me always want to see me smiling happy when i'm happy, sad when i'm sad L o v e yesterday now tomorrow, will still the same L o v e passes the years without growing old and always be mine M o m can i call you L o v e? -Happy Birthday Mom :) I love you always-